Doe wat je zelf het beste kan. 
Je eigen zaak! 
Het internet doen wij!

Hoeveel wij doen, bepaal je zelf, naar jouw behoefte.

meer weten

Een website als een tentoonstelling..

Een goede website moet zijn als een goede tentoonstelling, hij moet nieuwsgierig maken en er moet steeds iets nieuws te vinden zijn..

En natuurlijk wil je ook gevonden worden. Wij optimeren ook voor Google en desgevraagd kunnen we ook een Adsense campagne voor je maken.


Over ons

Na meer dan 20 jaar als internet agentuur in Duitsland hebben we onze basis naar het mooie Maastricht verlegd.
Ons streven is een goed design voor iedere portemonnee.
Dat we daarbij goed naar je luisteren, bestaand design integreren of een nieuwe “look” bedenken, spreekt vanzelf.

meer weten

 Responsive

Natuurlijk zijn onze websites ook responsive, d.w.z. dat ze ook op mobieltjes en tablets goed te gebruiken zijn. Overigens wordt je daardoor ook beter bij Google gevonden!

meer weten

een CMS

Wat is dat nou eigenlijk precies?

Een Content Management Systeem (CMS) is een complex website-systeem, waarbij inhoud en design van elkaar gescheiden zijn. De Inhoud kan relatief eenvoudig worden vervangen in een editor, die er een beetje als een textprogramma uitziet. Dat gaat meestal goed, maar, zoals ook bij een textprogramma, willen de nieuwe foto’s niet altijd daarheen, waar jij het wil. Als je daar goed mee kan omgaan, neem je het eenvoudigste en goedkoopste pakket bij je website, daar zijn dan de domein, het hosting en niet te vergeten de systeemupdates voor het CMS dan al bij inbegrepen.
Al naar behoefte kan je ook de inhoud door ons laten actualiseren; dan heb je er helemaal geen omkijken meer naar! Passende pakketten vindt je hier.
Waarom zijn die systeemupdates nou zo belangrijk?
Wel, een CMS is een geweldige uitvinding, maar de codering van het systeem (de programmeertaal) is altijd een dankbaar doel voor hackers. De ontwikkelaars stuiten steeds weer op tot dan toe onbekende veiligheidsproblemen en daarom moeten CMS, net als je computer besturingssysteem, altijd up-to-date gehouden worden. Daarom is dit bij alle pakketten bij ons in de prijs inbegrepen.